Επικοινωνία  |  Συνδέσεις  |  Χάρτης Πλοήγησης  |  Downloads  |  Νομική Σημείωση  |  
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Η εταιρία
Ιστορική Αναδρομή
Επενδύσεις
Διαδικασία Παραγωγής
Προσωπικά Δεδομένα
Ανθρώπινο Δυναμικό
Οργανόγραμμα
Στελέχη
Ευκαιρίες καριέρας
Αναζήτηση

Μέλος του Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ / Ανθρώπινο Δυναμικό / Στελέχη
Διοικητικά Στελέχη

Δημήτριος Θεοχαρίδης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Τεχνικός Διευθυντής Εργοστασίου και λοιπών παραγωγικών μονάδων του Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ στον τομέα πλεγμάτων.
Ο κος Θεοχαρίδης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Τεργέστης Ιταλίας. Ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ από το 1987. Έχει διατελέσει Τεχνικός Διευθυντής και Διευθυντής Παραγωγής της εταιρίας Ειδών Υγιεινής και Πλακιδίων ΒΙΤΡΟΥΒΙΤ (1987 έως 1996) και στη συνέχεια στις θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ, ΔΕΠΑΛ ΑΕ και ΕΡΛΙΚΟΝ ΑΕ.

Ευστάθιος Χατζηδημητρίου, Προϊστάμενος Λογιστηρίου
Ο κος Χατζηδημητρίου είναι Οικονομολόγος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος Executive MBA (Master in Business Administration) από το ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (IHU). Ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ από το 2006, προσληφθείς στη ΣΤΗΛΜΕΤ ΑΕ στο τμήμα Εσωτερικού Ελέγχου. Έχει διατελέσει στέλεχος της Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ για 7 έτη. Ασκεί τα καθήκοντα του προϊσταμένου λογιστηρίου από το 2013.

Δημήτριος Κοζάρης, Διευθυντής Παραγωγής Προϊόντων Συγκόλλησης
Ο κος Κοζάρης είναι Χημικός Μηχανικός, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρίας από το 2000. Προηγούμενη απασχόλησή του ήταν ως Υπεύθυνος παραγωγής και σχεδιασμού με Η/Υ προγραμμάτων οδήγησης κεντητικών μηχανών στην εταιρία Α. Μαυροκεφαλίδης (1994 έως 1998) και ως Υπεύθυνος επίβλεψης κατασκευής εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και διάφορων άλλων έργων στο Δήμο Γιαννιτσών (1999 έως 2000).

Δημήτριος Γρηγοριάδης, Αναπληρωτής Τεχνικός Διευθυντής & Διευθυντής Παραγωγής Συρματουργικών Προϊόντων
Ο κος Γρηγοριάδης είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών. Ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ από το 1985. Έχει διατελέσει Διευθυντής παραγωγής στις θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου ΣΙΔΕΝΟΡ, ΔΕΠΑΛ ΑΕ και ΕΡΛΙΚΟΝ ΑΕ.

Θωμάς Κατράνας, Προϊστάμενος Γραφείου παραγωγής και Ποιοτικού Ελέγχου & Διασφάλισης Ποιότητας
Ο κος Κατράνας είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό της εταιρίας από το 2002. Ασκεί τα καθήκοντα του προϊσταμένου του Γραφείου Παραγωγής από το 2002 και επίσης του τμήματος Ποιοτικού Ελέγχου - Διασφάλισης Ποιότητας από το 2009.

 
Copyright © Erlikon 2022 /Privacy Policy GR/EN Created by Realize S.A. with Viva Services Platform